| Overigen in Tenteniguada Reserveer nu

| Overigen in Tenteniguada

Casa Cueva la Ladera is a holiday home with a terrace, situated in Tenteniguada. You can fire up the barbecue for a tasty meal and enjoy the garden in fair weather. Free WiFi is offered .

Informatie: De getoonde gegevens zijn louter indicatief en kunnen onbedoelde fouten bevatten. Informeer Nu Beschikbaarheid controleren

Referentienummer: V1-1202

Casas en Gran Canaria Playa del Inglés, Maspalomas

Als u wilt kopen of huren, verkopen of verhuren.
Zijn wij uw partner..

Huizen
Villas , Appartementen

Te Huur of te Koop.

Responsive

Bedrijven
Restaurants en Barren

Kantoren en bedrijfslokalen.

Casas en Gran Canaria is ook op Facebook.

Blijf op de hoogte en LIKE onze pagina :

Vind ons leuk

| Overigen in Tenteniguada

Goud & Zilver vermelding

te Huur

€ 550 - Bar

Ja het is echt waar, na ruim 2 jaar ´ het hof van lau´ met liefde gedraaid en opgebouwd the hebben is die klaar voor overnamen.

Rechts achterin winkel centrum Gran chaperral staat dit gezellige bruin cafe met overdekt terras wat met openslaande luiken met elkaar verbonden word. Na een grondige verbouwing van een volledig nieuw elektriciteits plan, moderne toiletten boven en een afsluitbaar magazijn , ook de nodige moderniseringen zijn aangebracht maar de gezelligheid is nooit verloren gegaan.

De eigenaren bieden het ter overnamen aan om hun droom pad verder te bewandelen. Omringt met gezellige buren waar samen werken mogelijk is en concurrentie eigenlijk niet bestaat maakt het voor de nieuwe eigenaar een stuk makkelijker een doorstart van dit gezellig café te maken.
Met een plus minus 20 m2 beneden en het terras even groot is de rechterkant van de zaak een reisbureau die met liefde zijn terras in de avond laat gebruiken om nog meer mensen te kunnen verwelkomen voor lekker drankje en hapje.

Met uitzicht op het zo gezegde Hollandse plein waar ook het Heineken café zich bevind is al met al een gezellige boel waar ieder nieuwe eigenaar van zou kunnen genieten.

De overnamen van een business of gran canaria is niet zo spannend als iedereen denkt. En door de makelaar word je hierin van a tot z in begeleid zodat er geen beren op de weg komen of hoeven te komen.

De huur van het pand bedraagt 550 euro bruto en zoals je op de foto´s kan zien is het start klaar voor overnamen.

Voor de gene die interesse heeft om ook een start te maken in de droom van het leven op gran canaria en een bar te gaan beginnen. Hebben waarschijnlijk nog wel wat vragen uiteraard staan wij je graag te woord via de telefoon waar je uiteraard ook een whats app naar toe kan sturen
0034 610 146 866 of stuur een email naar marcel@doninmo.com

overnamen: 23.000

Lees meer..
36
0
2
te Koop

€ 980.000 - Villa

Lees meer..
1300
7
4
p
te Koop

€ 1.060.000 - Villa

Lees meer..
1700
4
2
c

Meer vergelijkbare accommodaties:

Vakantiehuizen

Het vakantiehuis Finca La Higuerilla ligt in Tenteniguada op Gran Canaria en biedt een tuin met een barbecue. De accommodatie bevindt zich op 26 km van Playa del Inglés. Er is gratis WiFi in het hele gebouw. De keuken is voorzien van een magnetron.

Lees meer..
Villas

Het luxe Casa El Rincón de Loli is een ruime villa in Tenteniguada op Gran Canaria. Het biedt een indrukwekkend uitzicht op de bergen en de zee, en een grote eigen tuin met een hot tub.

Lees meer..